Sauna sælges og opsættes

​Nyder du også en tur i sauna i svømmehallen eller sommerhuset? Hvorfor så ikke give dig selv den luksus derhjemme eller i dit eget sommerhus, hvis du har det?

Hos Spa & Boblebad Specialisten har vi mere end 15 års erfaring med salg og opsætning af sauna til både private og for samarbejdspartnere i byggebranchen i hele Nordjylland.

Få en komplet løsning med din sauna

​Vi er specialister i komplette løsninger, hvor du blot skal vælge, hvordan din sauna skal være, og så sørger vi for at føre det ud i livet for dig. 

Samtidig har vi også et udvalg af diverse tilbehør til saunaer, så du bliver klar til at tage saunaen i brug med det samme.

Det tæller blandt andet:

  • saunalampe
  • træ- eller kobberspand til vand
  • termometer med videre

Kontakt os og få et tilbud

​Har du brug for mere information, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en specifik sauna, kan vi kontaktes på telefon 20 91 52 90 eller mail: kontakt@boblespa.dk.  

Vi opsætter især sauna i byer som Blokhus og Skagen. Men vi kører naturligvis gerne hele Nordjylland rundt for at hjælpe dig med din nye sauna. Vi lægger stor vægt på at yde den bedste service til alle vores kunder, uanset opgaven. 

​Bliv kontaktet for et uforpligtende konsulentbesøg

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 20 91 52 90   |   E-mail: kontakt@boblespa.dk